Background Image

TERMENI SI CONDITII

Home  /  TERMENI SI CONDITII

Inainte de plasarea unei comenzi va recomandam sa cititi cu atentie informatiile din cadrul paginilor „Cum Comand” si „Termeni si conditii”.

Detalii despre produse

Site-ul Stardream.ro este un catalog de prezentare online si, cu toate eforturile depuse de noi de a va prezenta imagini cat mai corecte si mai aproape de realitate din punct de vedere al culorilor si dimensiunilor, exista mereu posibilitatea ca imaginile din cadrul site-ului sa fie afisate diferit pe monitorul dumneavoastra.

Fotografiile de prezentare cu titlu de informare si nu constituie o obligatie contractuala din partea STRADREAM.

Preturi

Atat preturile afisate in cadrul site-ului stradream.ro, cat si preturile transmise via e-mail in cadrul ofertarilor pentru produsele solicitate, sunt exprimate in LEI si contin TVA.

STARDREAM poate actualiza ofertele de pret din cadrul site-ului sau poate retrage oricand anumite produse, fara a crea vreun inconvenient clientilor.

Politica de Copyright

Conceptele grafice pe care le regasiti pe stardream.ro sunt creatii proprii si originale, marca exclusiva STARDREAM, drept pentru care este interzisa utilizarea, copierea, modificarea tuturor elementelor grafice (texte, imagini, elemente de design) in scop personal sau comercial, intreg continutul site-ului fiind protejat de Legile Internationale privind Copyright-ul. Utilizarea oricarui element parte a site-ului stardream.ro, fara acordul in scris al nostru, se va penaliza in conformitate cu legile in vigoare.

Politica de confidentialitate

Stardream.ro respecta cu strictete confidentialitatea datelor furnizate de dumneavoastra pe site-ul nostru, la adresa de e-mail comenzi@stardream.ro sau telefonic la 0721.179.136, si nu le va transmite tertilor sub nici o forma. Datele personale colectate (nume, adrese de e-mail, numere de telefon, adrese) vor fi strict folosite in vederea preluarii si procesarii comenzilor.

Politica de Retur

In situatia in care produsele comandate nu corespund cu cerintele dumneavoastra ce ne-au fost solicitate la momentul preluarii comenzii, acestea se pot returna in termenul de maxim 10 zile prevazute de Legea Consumatorului, iar STARDREAM va rambursa contravaloarea produselor in termenul de 30 de zile de la data receptiei coletului de retur. Asemenea vom proceda si in situatia in care se doreste inlocuirea produsului si nu returnarea sumei de bani.

Taxele pentru transport, in cazul returlui, sunt achitate integral de catre client, indiferent de valoarea comenzii.

De retinut este faptul ca se accepta ca si retur doar produsele care sunt in starea initiala, cea in care au fost livrate de catre STARDREAM si insotite de documentele emise (ex. factura). Nu se va rambursa contravaloarea produselor returnate in cazul in care acestea au suferit deteriorari sau sunt incomplete. Totodata, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in cazurile care se considera a fi abuzuri, respectiv returnari repetate sau motive de retur nefondate.

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare!