Background Image

CUM COMAND?

Home  /  CUM COMAND?

Cum comand invitatiile de nunta?

Inainte de plasarea unei comenzi va recomandam sa cititi cu atentie informatiile din cadrul paginilor „Cum Comand” si „Termeni si conditii”.

Pasul 1: Stabileste colectia preferata si cere o oferta de pret

Alegeti colectia care va place cel mai mult, apoi contacteaza-ma pe adresa de e-mail comenzi@stardream.ro sau la numarul de telefon 0721.179.136 pentru a obtine cotia de pret. Este de retinut faptul ca oferta de pret se intocmeste tinand cont de mai multi factori, simultan, si anume: cantitatea din fiecare produs, dimensiunea acestora, modificarile aduse machetei grafice deja existente (daca este cazul), acesoriile suplimentare dorite (panglici sau alte materiale textile folosite, capse, sigilii din ceara, plicuri pentru invitatii personalizate la interior, sau alte accesorii).

Pasul 2: Comanda invitatiile

Dupa ce ati agreat oferta de pret, reconfirmam comanda ferma si este necesar achitarea unui avans de 50% din valoarea comenzii. Plata se poate efectua cash la sediul nostru sau prin transfer bancar in baza unei facturii de avans pe care o trimitem pe e-mail sau o inmanam personal.

De retinut: In cazul invitatilor de nunta si a plicurilor personalizate pentru acestea, comanda minima este de 50 bucati.

Pasul 3: Realizam macheta si obtinem Bunul de Tipar

Dupa ce obtinem de la voi toate informatiile necesare modificarii machetei grafice conform cerintelor voastre, le vom prelucra si va vom trimite pe e-mail simularile obtinute in format JPG.

Informatiile de care avem nevoie in vederea realizarii machetei grafice finale sunt: textul complet cu toate detaliile (numele mirilor, parintilor, nasilor, data si ora pentru restaurant, data si ora pentru Biserica, numerele de telefon unde se vor face confirmarile de participare la eveniment). In cazul in care se doreste modificarea cromaticii modelului, am nevoie de nuantele dorite cu specificatii cat mai exacte (poze / coduri de culoare CMYK).

Beneficiati de doua modificari gratuite ale machetei, iar pentru urmatoarele modificari se va perpece o taxa de grafica in valoare de 45 lei/ora. Aceasta se va calcula in functie de timpul alocat respectivelor modificari.

Termenul pentru a realiza macheta grafica finala este intre 2 si 7 zile lucratoare, in functie de complexitatea elementelor special create pentru voi, respectiv personalizarea pachetelor de nunta.

Pasul 4: Printam, finisam, asamblam si expediem

Dupa ce am obtinut Bunul de Tipar, printam invitatiile si RSVP-urile, plicurile pentru invitatii, numerele de masa, meniurile, plicurile de bani, in functie de comanda.

Datorita faptului ca toate componentele colectiilor de invitatii sunt realizate manual, termenul in care se printeaza, finiseaza si asambleaza este intre 3 si 10 zile lucratoare, in functie de complexitatea si cantitatea acestora.

STARDREAM nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care, dupa printarea conform Bunului de Tipar si primirea invitatiilor sau produselor comandate de catre dumneavoastra, se constata anumite greseli (in continutul textului). In acest sens, va rugam sa verificati cu atentie materialele trimise in vederea obtinerii Bunului de Tipar pentru a evita aparitia eventualelor greseli.

Livrarea produselor se face prin FanCourier si dureaza o zi, sau se pot ridica de la sediul nostru. Beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile care depasesc suma de 150 lei, atat pentru comenzile trimise in Bucuresti, cat si pentru cele trimise in tara. Costul transportului este suportat de client pentru comenzile mai mici de 150 lei, iar valoarea acestuia este de 15 lei/colet. Daca adresa de livrare nu se afla in aria de acoperire a curierului, pentru kilometrii suplimentari se va achita o taxa suplimentara in functie de numarul acestora. Coletele se trimit de luni pana vineri intre orele 9 – 17.

Diferenta ramasa de platit se va achita cash la sediu nostru sau ramburs la curier in momentul primirii coletului.

Cum comand produsele din categoria accesorii?

Produsele ce fac parte din categoria ACCESORII, respectiv agende, cani, pahare, tricouri, insigne, se pot comanda prin trimiterea unui e-mail la adresa de e-mail comenzi@stardream.ro cu toate informatiile necesare procesarii comenzii, inclusiv un numar de telefon pentru a confirma telefonic plasarea respectivei comenzi.

Comanda minima pentru produsele mai sus mentionate este in valoare de 50 lei.

Termenul de productie este de 5 zile lucratoare si se pot ridica de la sediul nostru sau se pot livra  prin FanCourier si dureaza o zi. Beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile care depasesc suma de 150 lei, atat pentru comenzile trimise in Bucuresti, cat si pentru cele trimise in tara. Costul transportului este suportat de client pentru comenzile mai mici de 150 lei, iar valoarea acestuia este de 15 lei/colet. Daca adresa de livrare nu se afla in aria de acoperire a curierului, pentru kilometrii suplimentari se va achita o taxa suplimentara in functie de numarul acestora. Coletele se trimit de luni pana vineri intre orele 9 – 17.