Background Image

PERSONALIZARE

Home  /  PERSONALIZARE

Pasul 1:  Ne prezentati ideile voastre

Va asteptam la biroul nostru pentru a discuta sau ne trimiteti un e-mail in care ne povestiti cateva aspecte legate despre nunta voastra, care ar fi tema evenimentului, locatia unde urmeaza sa se desfasoare nunta, detalii grafice care doriti sa apara pe invitatii, forma si dimensiunea acestora, elemente optionale de finisaj (fundite, capse, panglici/sfori, colturi rotunjite, laminarea invitatiilor, etc.). Nu ezitati sa ne trimiteti imagini cu sugestiile voastre deoarece acestea ne ajuta foarte mult sa cunoasteam cat mai bine ce va doriti si ce va place. Este important sa ne spuneti si termenul pana cand ati vrea ca invitatiile sa fie gata.

Pasul 2: Intocmim oferta de pret si o scurta propunere grafica

In baza informatiilor pe care ni le-ati furnizat, inclusiv limita de buget in care doriti sa va incadrati, va vom trimite pe e-mail oferta de pret atat pentru conceptul graphic, cat si pentru partea de productie efectiva, si o prima propunere grafica. Conceptul grafic porneste, ca si cost, de la 250 lei, include 3 interventii/revizii si poate varia in functie de complexitatea proiectului. Acesta va continua pe toate componentele pachetului de papetarie. Costul pentru partea de productie se va calcula in funtie de cantitatea solicitata, modalitatea de realizare a invitatiilor (print digital, serigrafie, embosare, realizarea de stante pentru forme speciale), tipul hartiei alese, finisajele aplicate.

Pasul 3: Comandati invitatiile

Dupa ce ati agreat oferta de pret, reconfirmam comanda ferma si este necesar achitarea unui avans de 50% din valoarea comenzii. Plata se poate efectua cash la sediul nostru sau prin transfer bancar in baza unei facturii de avans pe care o trimitem pe e-mail sau o inmanam personal.

Pasul 4: Realizam conceptul grafic

Odata ajunsi la aceasta etapa, creatia grafica isi intra in rol pentru ca ideile voastre sa prinda viata. Avem nevoie cateva zile (intre 5 si 7) pentru a realiza macheta grafica finala.

Pasul 5: Obtinem Bunul de Tipar

In baza simularilor digitale trimise pe e-mail si a modificarilor aduse in cadrul etapei anterioare, vom ajunge la conceptul grafic final care va indeplinii toate cerintele voastre.

Pasul 6: Incepem procesul de productie si livram coletul

In functie de complexitatea proiectului, procesul de productie dureaza intre 5 si 15 zile lucratoare. Odata finalizata aceasta etapa, va asteptam la sediul nostru pentru a ridica invitaiile comandate sau le putem livra prin curier catre dumneavoastra.

STARDREAM nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care, dupa printarea conform Bunului de Tipar si primirea invitatiilor sau produselor comandate de catre dumneavoastra, se constata anumite greseli (in continutul textului). In acest sens, va rugam sa verificati cu atentie materialele trimise in vederea obtinerii Bunului de Tipar pentru a evita aparitia eventualelor greseli.

Pentru ca intreg procesul de Personalizare sa fie cat mai cursiv si lipsit de eventuale neintelegeri, va rugam, ca inainte de plasarea unei comenzi, sa consultati pagina de Termeni si Conditii.